Homepagina

Welkom op de website van Hoedenhuis 't Matelootje. Op onze website geven wij onder andere een im­pressie van ons Assortiment en onze winkel. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief op de pagina Contact. Zo bent u als eerste op de hoogte van onze acties.

Grootste collectie hoeden van Nederland

Hoedenhuis 't Matelootje heeft de grootste collectie hoeden van Nederland. Dameshoeden van Eugenie van Oirschot, Mirjam Nuver en uit eigen atelier. Naast deze ontwerphoeden hebben wij ook hoeden van allerlei Nederlandse en Europese fabrikanten. Ook voor bruidshoeden kunt u bij ons terecht. Wij hebben ook een grote afdeling Herenhoeden. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan Tassen en Sjaals & accessoires.

Historisch centrum van Gouda

Wij nodigen u van harte uit om op deze site rond te kijken. Maar nog liever ontvangen wij u in het historisch centrum van Gouda waar onze winkel al jaren is gevestigd. Wij zullen u ontvangen met een kopje koffie, zoals u wellicht al van ons gewend bent. Op de pagina Route & parkeren vindt u informatie over de route naar onze winkel en de parkeer­gelegenheden in de buurt.

Openingstijden

Zo:Gesloten
Ma:Gesloten
Di:van 9.30 uur tot 17.30 uur
Wo:van 9.30 uur tot 17.30 uur
Do:van 9.30 uur tot 17.30 uur
van 19.00 uur tot 21.00 uur
Vr:van 9.30 uur tot 17.30 uur
Za:van 9.30 uur tot 17.00 uur

Contactgegevens

Hoedenhuis 't Matelootje
Lange Tiendeweg 90
2801 KK Gouda
0182 - 524 421
info@matelootje.nl

Social Media

Wij zijn te vinden op Facebook:
Wij zijn te vinden op Instagram: