Mooie en uniekedameshoeden bij 't matelootje

Voor een dameshoed in stijl slaagt u bij ’t Matelootje. Onze unieke hoedencollectie voor dames biedt dameshoeden in allerlei stijlen. Zoekt u iets klassieks of juist iets moderns? Moet uw hoed eenvoudig zijn of juist chic? U vindt hem in onze winkel met honderden dameshoeden. ’t Matelootje is dan ook uw adres voor:

Hoeden    •    Baretten   •   Petten    •    (Bont)mutsen    •    Regenhoeden    •    ZonnehoedenDameshoeden in elke prijsklasse
van ontwerphoeden tot alles daarbuiten

Soms slaagt u perfect met een kant-en-klare hoed, soms wilt u net even wat extra’s. Maar of u nu iets speciaals zoekt of iets minder opvallends: wij hebben altijd iets wat past. In onze collectie vindt u ontwerphoeden van bijvoorbeeld Eugenie van Oirschot en Mirjam Nuver. Daarnaast bieden wij hoeden van Nederlandse en Europese fabrikanten. Hebt u nog andere wensen of past uw hoed niet letterlijk? Dan kunnen wij in ons atelier een hoed maken die perfect op uw wensen is afgestemd.

Een kleine selectie uit onze collectie

Bekijk een kleine impressie van de dameshoeden die we u in onze stijlvolle winkel in Gouda kunnen bieden.

Gelegenheidshoeden, bruidshoeden en fascinators

Zoekt u een hoed voor een speciale gelegenheid of wilt u een bruidshoed? Wij stemmen onze collectie af op uw wensen, zodat u altijd stralend voor de dag komt. Zoekt u liever iets anders? Kies dan voor een van onze fascinators van diverse fabrikanten of een die met de hand is gemaakt in ons atelier.

Overtuigd?
Kom vrijblijvend langs voor een hoed die bij u past.
Zoekt u een bruidshoed? Maak dan een telefonische afspraak.

Blijf op de hoogte! Volg ons op